Ηλεκτρομπόϊλερ President 120 litra 4000 watt

 Ηλεκτρομπόϊλερ

Πρωτοποριακή σχεδίαση
Το θερμοδοχείο διαμορφώνεται σε ειδικά καλούπια βαθιάς εξέλασης σε πρέσα 800 τόνων και συγκολλάται με μηχάνημα ρομποτικής τεχνολογίας με μία μόνο ραφή, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ιδανική χωρητικότητα και ταυτόχρονα ομαλή εκτόνωση των ασκούμενων πιέσεων, χωρίς καταπόνηση της συσκευής.
Μελέτη
Η μελέτη των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων γίνεται με λογιστικό τρισδιάστατης σχεδίασης που επιτρέπει την έγκαιρη ανίχνευση και διόρθωση λάθους και εξασφαλίζει απόλυτη αντιστοιχία μεταξύ φωτορεαλιστικής πραγματικότητας και τελικού μοντέλου προϊόντος.
Ακρίβεια
Μέσω εξειδικευμένου βιομηχανικού συστήματος ελέγχεται η υδροδυναμική συμπεριφορά του μοντέλου. Επιτυγχάνεται έτσι ακριβής υπολογισμός και ιδανική διαστασιολόγισή του, ώστε η γεωμετρία του προϊόντος να εξασφαλίζει απόσβεση των ασκούμενων πιέσεων.
Έλεγχος

Η αξιοπιστία των προϊόντων εξασφαλίζεται με διαδικασίες ελέγχου σε διάφορα στάδια της παραγωγής (έλεγχος διαρροής κολλήσεων, αντοχής πιέσεως, ηλεκτρολογικού μέρους, τεστ αγωγιμότητας σμάλτου κλπ).
Ποιότητα
Καθοριστικός παράγοντας είναι η επιλογή των πρώτων υλών, που πραγματοποιείται έτσι ώστε να πληρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΣΜΑΛΤΟ (Glass)

Δεξαμενή αποθήκευσης νερού από χάλυβα ψυχρής εξέλασης. To θερμοδοχείο διαμορφώνεται σε ειδικά καλούπια, και συγκολλάται με μηχάνημα ρομποτικής τεχνολογίας με μία μόνο ραφή. Έτσι επιτυγχάνεται: A) τέλεια εφαρμογή του σμάλτου, B) πραγματική ονομαστική χωρητικότητα, Γ) ομαλή εκτόνωση των ασκούμενων πιέσεων, χωρίς να καταπονείται η συσκευή.
Εσωτερική διπλή επίστρωση σμάλτου ψημένου στους 860ºC κατά DIN 4753, για προστασία κατά της ηλεκτρόλυσης. Η επισμάλτωση πραγματοποιείται σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας. Τα μπόιλερ ελέγχονται ένα προς ένα κατά την έξοδο τους από τη μονάδα επισμάλτωσης, και έτσι εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του σμάλτου.
Βαλβίδα ασφαλείας 10 bar για ασφαλή και ελεγχόμενη εκτόνωση της υδραυλικής πίεσης.
Χαλύβδινος πρεσαριστός λαιμός αντίστασης: χωρίς κολλήσεις, με εσωτερικά σπειρώματα για την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση της αντίστασης, χωρίς ειδικά εργαλεία (κόντρα κλειδιά). Εξαγωγή και επανατοποθέτηση της αντίστασης σε λιγότερο από 1 λεπτό.
Εναλλάκτης θερμότητας με άκροσψλήνιο θηλυκού σπειρώματος ¾’’ BSP, από ανοξείδωτο χαλύβδινο σωλήνα, με μεγάλη επιφάνεια εναλλαγής για χρήση της θερμότητας που παράγεται από τα κεντρικά συστήματα θέρμανσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα (προαιρετικός).
Καθοδική προστασία με ανόδιο μαγνησίου Ø22Χ150mm, πυκνότητας 300gr/m³, για αποτελεσματική εσωτερική προστασία κατά της διάβρωσης και της επικάθισης των αλάτων που προκαλούνται από τις αντιδράσεις ηλεκτρόλυσης.
Θερμική μόνωση: διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας (40kg/m³) που καθιστά ελάχιστες τις θερμικές απώλειες και διατηρεί τη θερμοκρασία του ζεστού νερού.
Θερμική αγωγιμότητα μόνωσης: λ=0.0236 W/m K (DIN 56612, μέτρηση στους 10ºC) (DIN EN ISO 845, DIN 53 421, ISO 4590, DIN ISO 2796).
Εξωτερικό περίβλημα μοντέρνας σχεδίασης με πλαϊνά καπάκια: ηλεκτροστατικά βαμμένο από μηχάνημα ρομποτικής τεχνολογίας, με λευκή, πολυεστερική βαφή υψηλών προδιαγραφών, για εγγυημένη αντοχή στο χρόνο.
Τοποθέτηση: κάθετη, οριζόντια ή επιδαπέδια.

 Όλα τα ηλεκτρικά μέρη φέρουν τη σήμανση CE σύμφωνα με τα πρότυπα EN 60335-1 και EN 60335-2-21.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου